Fudbal

Milan Zarić

26. 07. 2021. 22:17 0

Junajted uzima štopera Realu za 48 miliona!

Mančester junajted se ne šali u ovom prelaznom roku, već je rešen da napravi tim koji bi naredne sezone bio još konkurentniji u Premijer ligi i Ligi šampiona. Tako su "crveni đavoli" u ovom prelaznom roku doveli Džejdona Sanča, ali to nije sve - na "Old Traford" stiže i Rafael Varan!

Junajted i madridski Real su postigli dogovor, pa će na račun kraljevskog kluba da legne 41 milion funti, što je nešto manje od 48 miliona evra. Tako će Ole Gunar Solskjer dovesti vrhunskog štopera, dok Madriđani sada moraju nekako da popune rupu koja će nastati u poslednjoj liniji.

Da će Varan da pojača Mančester junajted, govorilo se praktično od prvog dana prelaznog roka, pa i pre, a sada je sve dogovoreno, pa će Francuz beli da zameni za crveni dres.

Varan je, inače, aktuelni svetski šampion sa "galskim petlovima", a pre Reala nastupao je za Lens. Dres Madriđana nosio je od 2011. godine i u tom periodu je odigrao 236 mečeva i postigao je osam golova.

Ali, posle 10 godina došlo je vreme za rastanak, pa će Real naredne sezone nastupiti sa potpuno novim štoperskim tandemom, pošto je prethodno otišao i Serhio Ramos, sa kojim kraljevski klub nije želeo da produži ugovor, pa je iskusni defanzivac potpisao za PSŽ.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati