Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

07. 06. 2021. 17:09 0

Pešić zaobišao Zvezdu, karijeru nastavlja u Turskoj

Naš fudbaler Aleksandar Pešić karijeru neće nastaviti u Crvenoj zvezdi, sa kojom je bio "na vezi" poslednjih nedelja, budući da će karijeru nastaviti u Turskoj jer je od ekipe Karagumruk dobio bolje uslove.

Mocart sport prenosi da je Pešić postigao dogovor sa pomenutim turskim klubom i da će od naredne sezone biti jedan od aduta u napadu te ekipe. Isti izvor navodi da je Pešić utanačio sve detalje sa turskim prvoligašem, pa se očekuje da će karijeru nastaviti u timi koji je prošlu sezonu završio na osmom mestu tamošnjeg prvenstva.

Ništa još uvek nije potpisano, tako da crveno-beli imaju još malo vremena da ubede Pešića da je povratak na stadion "Rajko Mitić", ipak, najbolji izbor za nastavak njegove karijere.

Ipak, problem predstavlja to što igrač je već dao reč čelnicima Karagumruka, pa su Zvezdine šanse u ovom trenutku prilično male.

Pešić je sa turskim klubom dogovorio dvogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana. U prvoj godini ugovora inkasiraće 650.000 evra.

Zvezda mu je navodno nudila 500.000 evra po sezoni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati