Fudbal

Direktno.rs

26. 05. 2021. 15:43 12

Zvezda: Gobeljić će biti kažnjen!

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić napravio je nezapamćen skandal posle finala Kupa Srbije, jer je usred slavlja nakon pobede nad Partizanom skinuo šorts ispred Vladimira Stojkovića, golmana crno-belih. Zbog takvog gesta - biće kažnjen.

To je potvrdio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

- Fudbalski klub Crvena zvezda želi da se izvini javnosti zbog ponašanja našeg fudbalera, Marka Gobeljića posle meča finala Kupa Srbije koji smo osvojili. Mi smo klub koji je uvek i svuda prepoznatljiv po džentlmenskom ponašanju nikada nećemo tolerisati ovakve ispade. Marko je i sam svestan greške koju je napravio i kaje se zbog nje - rekao je Mrkela i dodao:

- Crvena zvezda će kazniti Marka Gobeljića u skladu sa klupskim pravilnikom i nadamo se da ovaj incident neće poremtiti zadovoljstvo naših navijača koji posle 14 godina ponovo imaju priliku da uživaju u osvojenoj duploj kruni.

Da podsetimo, ovo skidanje šortsa fudbalera Crvene zvezde pred protivničkim golmanom samo je još jednom unizila instituciju večitog derbija, koji u poslednjih nekoliko godina ne liči na svetkovinu kojom smo se nekada ponosili. A najgore je što nije jedini ispad fudbalera na ovom meču.

Bilo je tu svega, nažalost, najmanje lepih stvari. Videli smo tako tenziju, frku, udaranje loptom protivnika, bacanje medalje, hvatanje za međunožje, tuču... Sve se ovo tako verno uklapa u tužnu sliku srpskog fudbala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati