Fudbal

Direktno.rs

17. 05. 2021. 18:02 0

PRIČA DANA Da nije bilo bajkera ni Bešiktaš ne bi bio šampion

Bešiktaš je u poslednjem kolu na osnovu gol razlike osvojio titulu pred Galatasarajem koji je imao isti broj bodova, ali za gol slabiju gol razliku.

Slavili su crno-beli Rašida Gezala koji je sa penala postigao taj zlatni gol protiv Gectepea za 2:1, a onda je on u momentima velikog slavlja otkrio i sjajnu priču kako je uopšte bio registrovan za Bešiktaš - da nije bilo brzog bajkera ne bi se ni registrovao za klub!

Naime, Gezal je igrač Lestera i njegova pozajmica u istanbulski klub obavljala se poslednjeg dana prelaznog roka poka. Papiri su stigli kasno, u Istanbulu je bila nenormalna saobraćajna gužva.

- Potpisao sam poslednjeg dana prelaznog roka. Sve je rešeno za 10 minuta, ali saobraćaj u Istanbulu je noćna mora. Iz tog razloga je klub poslao bajkera da na motoru odnese na vreme ugovor u Federaciju. Dolazak bajkera je čak bio i atrakcija za medije, ali je stigao na vreme - objasnio je Gezel.

Zato je i u momentu slavlja oponašao vožnju motorciklom jer da nije bilo bajkera ne bi bilo ni nejga u timu, a možda ni titule. Postigao je osam golova, dodao 17 asistencija i bio je jedan od ključnih igrača crno-belih u osvajanju 16. titule prvaka. Trebalo bi očekivati da Bešiktaš otkupi alžirskog reprezentativca jer ima takvu opciju u klauzuli za pozajmicu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati