Fudbal

M. Z.

08. 05. 2021. 22:45 0

DVA PUTA U METU Vlahović oborio i rekord Batistute!

Naš reprezentativac Dušan Vlahović nastavio je sjajnu golgetersku seriju, budući da je večeras dva puta zatresao mrežu Lacija u 35. kolu Serije A i tako je doneo pobedu Fjorentini od 2:0.

Napadač Fjorentine stigao je do 21. pogotka ove sezone u Seriji A na utakmici sa Laciom i ujedno posle 21 godine srušio rekord Gabrijela Batistute.

Argentinac je svojevremeno postao drugi stranac u istoriji "viole" (posle Kurta Hamrina) koji je u jednoj sezoni dao više od 20 golova, a od večeras mu društvo u tom klubu pravi Vlahović koji je prvi put zatresao mrežu Rimljana u 32. minutu, kada mu je asistirao Kristijan Biragi.

Međutim, nije se tim jednim golom zadovoljio bivši napadač Partizana, koji je sjajnu golgetersku formu pokazao i u 89. minutu. Tada ga je odlično uposlio Erik Pulhar, a mladi fudbaler nije propustio šansu da ponovo kazni Rimljane.  

Tada je Vlahović duplirao prednost "viole", odveo je na 2:0, ali je i sebi dodatno podigao cenu, pa nema nikakve dileme da će tokom leta biti jedan od najtraženijih fudbalera.

Bio je Vlahović najzaslužniji za veliku pobedu Fjorentine, a sa nova dva gola se popeo na listi strelaca, budući da je sada sa 21 golom na drugom mestu u Seriji A. Koliko je učinak srpskog napadača impresivan, svedoči to što je ove sezone na "čizmi" od njega samo efikasniji Kristijano Ronaldo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati