Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

20. 04. 2021. 07:15 0

Tadić: Bilo bi bezveze da Superliga zaživi

Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušan Tadić se i dalje nada da se evropski fudbal neće prelomiti na dva pola.

Teško mu je da zamisli od jeseni kako igra Ligu šampiona sa Ajaksom, a tamo nema Reala, Barselone, dva Mančestera, Liverpula...

- Mislim da to ne može da zaživi. Svi mi kad krenemo da igramo fudbal, maštamo da se takmičimo u Ligi šampiona. Zato mislim da od toga neće biti ništa. Inače bi bilo baš bezveze... Igramo fudbal zbog ljubavi, tradicije, naravno i ekonomski aspekt je tu, ali ne mogu samo finansije da se gledaju - kaže Tadić za "Mozzart Sport".

Nije bilo neke posebne euforije, ni slavlja posle osvajanja kupa Holandije, kaže Tadić i još uvek žali zbog eliminacije od Rome u četvrtfinalu Lige Evrope

- Ostaje žal za Evropom, pošto mislim da smo najkvalitetnija ekipa. Ovde sam tri godine, nadigrali smo bukvalno sve ekipe sa kojima smo se sastali u Evropi: Bajern, Real, Juventuds, Čelsi, Romu i bukvalno nam malo fali da i tu ostvarimo rezultat. Moramo bolje da koristimo šanse, na svakoj utakmici imamo ih po minimum šest-sedam i realno bi trebalo da makar tri budu golovi.

Dušan Tadić odavno nije zadovoljniji otišao kući sa okupljanja "Orlova" i sedam bodova osvojenih na martovskom startu kvalifikacija za SP.

- Utisci su superpozitivni! Selektor je uneo harizmu, energiju, inteligenciju, svakog dana samopoouzdanje prebacuje na igrače. Vidi se da je bio veliki fudbaler. Stvarno smo svi mnogo uživali na prethodnom okupljanju, sada samo treba da nastavimo dalje i da budemo sve bolji - poručio je Dušan Tadić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati