Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

07. 04. 2024. 13:04 0

Mandarić o Tadiću u Voši: Jednog dana...

Srpski biznismen Milan Mandarić govorio je za Sport klub o mnogim temama, a najviše pažnje prethodnih dana privuklo je šuškanje o tome da bi Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije, mogao da se vrati u Vojvodinu, tim još 2006. godine zabeležio profesionalni debi.

- To je jedan san. Vojvodina je imala fantastične igrače, a Dušan je jedan od njih. On ima svoje obaveze u Fenerbahčeu. Vojvodina je mesto gde je Dušan fudbalski odrastao i igrao. Verujem da će jednog dana, kada vidi da ide u penziju, da će doći da pomogne Vojvodini - rekao je Milan Mandarić u intervju za slovenački Sport klub.

Krajem marta Mandarić je zvanično predstavljen kao potpredsednik tima sa “Karađorđa”, a klub u narednom periodu ima velike ambicije.

Kako je došlo do saradnje sa Vojvodinom?

- Našao sam se da rukovodstvom Vojvodine na proslavi povodom 110 godina postojanja kluba. Ljudi iz kluba su me pozvali i lepo dočekali. Bilo je veoma lepo. Potom su mi ponudili da budem član uprave kluba. Na kraju sam se složio da ne budem predsednik, već potpredsednik i odgovoran za fudbal, kao i da budem član uprave na čelu Vojvodine. Imam veliku vremensku fleksibilnost. Moje obaveze podrazumevaju sastavljanje tima, eventualnu prodaju nekih igrača, kao i dovođenje dobih fudbalera. Želimo da napravimo pomak koji Vojvodina zaslužuje - objašnjava 85-godišnjak rođen u Gospiću.

Mandarić je emotivno vezan za klub u kojem radi.

- Odrastao sam u Novom Sadu i kao dete sam navijao za taj klub. Odlazio sam i na treninge, igrao sam i fudbal u mladom timu Vojvodine i bio sam najtalentovaniji igrač sveta, ali problem je bio u tome što treneri to nisu videli. Tako da sam već u mlađim kategorijama rešio da je bolje da budem inženjer, a ne fudbaler - našalio se Milan Mandarić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati