Fudbal

Direktno.rs

23. 10. 2020. 19:14 4

Savo: Hoću da radim, ali ne u Srbiji!

Savo Milošević je napustio Partizan početkom septembra, kada ga je ne mestu stratega kluba iz Humske zamenio Aleksandar Stanojević. Tada je istakao da više nikada neće raditi u srpskom fudbalu i te izjave se drži. Planira da uskoro preuzme neki klub, ali nema dileme - on neće biti iz Srbije!

To je jasno i glasno poručio u razgovoru za list "Diario de Navara".

- Odmaram se. Otišao sam iz Partizana pre mesec dana i sada planiram da se vratim trenerskom poslu. Ali, želim da radim van Srbije - rekao je Milošević.

Savu su zvali iz bivšeg kluba Osasune da dođe na proslavu rođendana, ali na poziv za trenerski posao, možda nekom drugom prilikom.

- Koliko volim Osasunu, toliko su i mene voleli. Bilo je obostrano. Najbolje godine života i karijere sam proveo u tom klubu. Imao sam brojne uspehe sa reprezentacijom, klubovima, bio najbolji strelac, ali to su rezultati na terenu. Bitna stvar je način života, okruženje, a dok sam bio u Osasuni, imali smo podršku 24 časa dnevno. Postojala je posebna veza između navijača i tima. To se videlo gde god da odete. Samo su neki od nas imali privilegiju da budu tu, deo kluba, kada je Osasuna beležila istorijske rezultate.

Kaže Milošević da je Osasuna posebna i za španske uslove.

- Španci i Srbi su jako slični: vole te dok ne izgubiš utakmicu, a onda bi te najrađe ubili (smeh). Ali, u Osasuni je drugačije i to uvek kažem mojim prijateljima. Mnogo utakmica su odgledali dok sam igrao tamo i mogli su i sami da se uvere.

Prisetio se Savo najdraže utakmice u dresu Osasune.

- Bio je to susret sa Valensijom, koji smo dobili sa 2:0 i ostali na četvrtom mestu. Pobedili smo veliki tim. Pred taj meč smo imali veliki pritisak, najveći za period koji sam proveo tamo, jer nam je pobeda mnogo donosila. Sećam se i proslave pobede - Milošević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati