Fudbal

Direktno.rs

01. 07. 2020. 09:55 0

Bajern na Saneu uštedeo 70 miliona evra

Liroj Sane stiže u Bajern iz Minhena i time će se saga o povratku brzonogog krilnog igrača iz Mančester Sitija u Nemačku biti završena. Bavarci će platiti 55 miliona evra na ime obeštećenja i uštedeti okruglo 70 miliona evra jer su pre godinu dana bili spremni da ga plate 125.000.000!

Sudbina je umešala prste, Bavarci su uštedeli. Sene je sve detalje ugovora, koji će mu donositi 425.000 evra nedeljno, dogovorio sa Bavarcima još u aprilu 2019. godine jer je bio izabran kao zamena za Frenka Riberija. Ali, Pep Gvardiola je odlučio da Sanea stavi u startnih 11 u Komjuniti šildsu (Superkup) protiv Liverpula i već posle 10 minuta nemački reprezentativac je pokidao ukrštene ligamente. Posao je samo odložen, sportski direktor Hasan Salihamidžić je tada rekao da će kupiti Sanea i povređenog jer Bajern drži reč.

Turbo krilo će zadužiti "desetku", parafiraće ugovor do 2025. godine, a ali nije i jedino kapitalno pojačanje s obzirom da se Tangui Kuasi obavezao takođe na petogodišnju vernost. Mladom 18-godišnjem štoperu istekao je ugovor sa Pari sen Žermenom, nije hteo da ga produži i odlučio se da karijeru gradi u Minhenu. Bavarci su ga dobili, kako se nagađa za milion evra koliko je dobio igrač za potpis.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati