Fudbal

M. Z.

12. 11. 2019. 10:04 0

IZGUBIO ŽIVCE Sterling napao igrača Liverpula, pa izbačen iz reprezentacije

Selektor fudbalera Engleske Geret Sautgejt odstranio je iz nacionalnog tima napadača Mančester sitija Rahima Sterlinga, i to nakon što je na treningu ušao u sukob sa defanzivcem Liverpula Džoom Gomezom.

 

Njihov sukob je počeo u nedelju na prvenstvenom meču, kada su Sterling i Gomez ušli u konflikt i tom prilikom su svašta rekli, ali se situacija očigledno nije smirila kada se i meč okončao.

Jer, tokom treninga u ponedeljak je došlo do novih varnica, budući da su imali razmirice, pa su ostali engleski reprezentativci morali da ih razdvajaju. Sterling je tom prilikom, kako prenose engleski mediji, uhvatio Gomeza za vrat, što je bio jasan znak sa selektora Gereta Sautgejta da reaguje i da odstrani napadača Sitija iz reprezentacije.

Tako on neće biti u kombinaciji za meč protiv Crne Gore, koji je na programu u četvrtak (20.45).

- Doneli smo odluku da ne računamo na Rahima za utakmicu protiv Crne Gore. Sad kad je odluka doneta uz dogovor sa celim timom, važno je podržati igrače i usredsrediti se na sledeći meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo - rekao je selektor Gordog albiona. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati