Politika

Direktno.rs

14. 08. 2024. 13:17 1

"Parking poskupeo, a veća cena ne garantuje i sređena parking mesta"

"Požarevački "Parking servis" od 1. avgusta primenjuje nov, osetno uvećan cenovnik usluga. Rukovodstvo ovog komunalnog preduzeća nije se ni potrudilo da objasni građanima nov namet na ionako umanjen kućni budžet", rekao je Predrag Životić, potpredsednik GrO SSP Požarevac, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Pored povećanja broja parking mesta u gradu i na ulice u kojima se do skoro nije vršila naplata, vozači se suočavaju sa još jednim problemom. Neke od tih ulica su u veoma lošem stanju, a do parking mesta se stiže preko rupa, kao što je to u ulici Vuka Karadžića, koja je potpuno neuslovna za parkiranje. Slična situacija je i u drugom delu Ljubovijske ulice zbog zidanja zgrade.

Pitamo Vericu Savić, direktorku "Parking servisa Požarevac" do kada će ovo komunalno preduzeće vršiti naplatu i na mestima koja nisu za to uslovna? Zbog čega je uopšte došlo do poskupljenja? Izgleda da Vi smatrate da je dovoljno da iscrtate linije i da počnete da naplaćujete parking, bez obzira što ne postoje uslovi za bezbedno parkiranje", zaključio je Životić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati