Politika

Direktno.rs

09. 08. 2024. 10:46 8

Mitrović: Vučević slavi 100 dana kako je postao premijer bez portfelja

Miloš Vučević danas slavi 100 dana kako je postao premijer bez portfelja, a Srbija kako su je pod nejakim premijerom stigle sve muke ovog sveta. Prvi put u istoriji Srbije je premijer toliko razvlašćen i nepitan za mišljenje, a politika koju Vlada vodi toliko protiv naroda. Nijedno važno pitanje u zemlji danas nije u njegovom rukama. Povampirenje teme litijuma, zbog kog se podigla Srbija, predvode predsednik, ministar finansija i predsednica Skupštine - izjavio je Peđa Mitrović, generalani sekretar Stranke slobode i pravde i narodni poslanik, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Čedo projekat ove Vlade, EXPO 27, koji će Srbiju odvesti u istorijski finansijski debakl, vode takođe predsednik i ministar finansija. Ni oko pokradenih izbora se nije oglašavao, a i moguće nove izbore nije najavio on, nego ministar za javna ulaganja i gvozdena pesnica SNS-a, Darko Glišić. Vučević se i toj žurci priključio kad su svi drugi otišli kući. Vučevića su na mestu premijera sveli na njegovu pravu političku meru - zamenskog portparola Vlade, kom daju da se oglasi tek kada je stvar završena i više ne može ništa da upropasti. Kad već ne može da bude gradonačelnik Kragujevca, gde je redovno studirao dok je istovremeno živeo u Novom Sadu, za Vučevića je najbolje da se vrati u Novi Sad, da rešava komunalna pitanja. To mu je politički domet.

Nikada premijer Srbije nije bio čovek u čije političke sposobnosti rođena stranka toliko ne veruje da mu ne daju da gostuje ni u Hit Tvitu, dok su se izređali i predsednik i botovi i najniži ešalon jurišnika SNS-a. Kakav premijer, takva Vlada, takvi rezultati u prvih 100 dana - nikakvi - zaključio je Peđa Mitrović, generalani sekretar Stranke slobode i pravde i narodni poslanik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati