Politika

Direktno.rs

20. 07. 2024. 10:51 11

POKS: Krađa izbora plaćena rudnikom litijuma i kupovinom Makronovih aviona

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje da su događaji nakon krađe decembarskih izbora pokazali pravu prirodu odnosa SAD i EU prema Srbiji, navode iz POKS.

"Diktatura u sred Evrope je prihvatljiva za SAD i EU dokle god se sprovode svi njihovi nalozi i imaju materijalnu korist. Brutalna krađa
izbora i nepostojanje medijskih i ličnih sloboda plaćeni su priznavanjem međunarodnih registarskih tablica tzv. "Republike Kosovo" po volji SAD, rudnikom litijuma za Nemce i milijardama evra teškoj kupovini Makronovih "Rafala" i nuklearnih elektrana" - izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik Vojislav Mihailović.

"Svaki dalji razgovor o "evropskim vrednostima i evropskim integracijama" nakon ovih dešavanja za POKS je potvrđeno deplasirana i prevaziđena priča. Odbrana Jadra je kao odbrana Kosova Polja i zbog toga što je ogromna sila sa druge strane ojačana njihovim domaćim kooperantima kojima je draže pljačkati nego braniti Srbiju. Znajući da sila Boga ne moli, ali i da Bog silu ne voli uvereni smo u konačnu pobedu svih koji iskreno vole Srbiju" - ističe Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati