Politika

Direktno.rs

02. 04. 2024. 12:38 0

POKS: Vučića ne sluša ni ministarstvo, ni gradska uprava

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) uputio je zahtev Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu da dobije na uvid birački spisak u Novom Sadu u prisustvu njigovih službenih lica, ali je juče dobio odgovor da se u vezi toga obrati gradskoj upravi Novog Sada.

Dalje se navodi:

Ništa ne bi bilo čudno u tom odgovoru da pre dve nedelje nismo dobili od gradske uprave Novog Sada, na isto pitanje odgovor da se obratimo ministarstvu, jer "uprava radi samo poverene poslove od ministarstva u vezi održavanja biračkog spiska u ovom gradu".

- Iz ovoga se jasno vidi da oni čuvaju biračke spiskove kao zmija noge i da su reči predsednika Srbije prazna priča i demagogija bez ikakvog osnova, jer sumnjamo da ministarstvo i gradska uprava smeju da mu se suprotstave. Njegove izjave da opozicija u svakom momentu može imati uvid u birački spisak je čista izmišljotina i manipulacija da građani steknu utisak da ništa ne krije. Mi znamo zašto ne da uvid u birački spisak, jer kada bi se to dozvolilo, razotkrile bi se razmere izborne krađe - izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik, Vojislav Mihailović.

- Opoziciji se ne dozvoljava pristup biračkom spisku jer je on prepun fiktivnih glasača sa lažnim i protivzakonitim prebivalištima. Ukoliko se nakon dogovora vlasti i opozicije, birački spisak ne očisti od takvih ljudi, izbori neće biti ni fer, ni demokratski i besmisleno je njihovo održavanje - dodao je Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati