Politika

Direktno.rs

25. 03. 2024. 10:56 1

POKS: Članstvo tzv. Kosova u Savetu Evrope deo francusko - nemačkog plana

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) podseća da je članstvo tzv. "Republike Kosovo" u svim međunarodnim institucijama deo francusko-nemačkog sporazuma koji je vlast prihvatila i čiji tekst nije podložan izmenama, a njegovu implementaciju je u Ohridu u martu prošle godine prihvatio predsednik Srbije.

- Članstvo u Savetu Evrope i status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO je lažnoj državi "Kosovo" omogućila ova vlast. Bez prihvatanja francusko-nemačkog sporazuma čiji član 4 to jasno predviđa, to ne bi bilo moguće" - izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik Vojislav Mihailović.

- Predstava u kojoj se nosioci vlasti pred domaćom javnošću bune zbog ovakvog sleda događaja usmerena je jedino ka građanima Srbije pred kojima ova organizovana interesna grupa želi da zadrži izgled patriotizma i nacionalne odgovornosti. Njihova gluma možda jeste za Oskara, ali je građanima dosta ovog teatra apsurda kojeg preskupo plaćaju, a naročito Srbi sa Kosova i Metohije - dodao je Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati