Politika

Direktno.rs

20. 03. 2024. 11:59 11

Tepić: Šikanirate nas, ne date nam reč - na šta ovo liči, profesore?

Marinika Tepić, šefica poslaničke grupe Stranke slobode i pravde i Pokreta slobodnih građana, obratila se ove srede u Narodnoj skupštini, gde je ukazala da predsedavajući Stojan Radenović krši poslovnika, istakavši da nije upućen u rok za izbor novog predsednika Narodne skupštine.

- Ne primenjujete član poslovnika, ali i iznosite neistine - pa, to je sramota. Ako vam nisu objasnili kako se bira predsednik Skupštine i koji je rok, juče sam vam rekla da se povučete i date priliku nekom drugom. Šikanirate nas, ne date nam reč, ali da li je realno da ne znate koji je rok za izbor predsednika Parlamenta - rekla je Marinika Tepić u Narodnoj skupštini i nastavila:

- Na šta ovo liči, profesore? Vi još kažete da se ponosite time što su vam ovi, da budem blaga, mangupi dali priliku da predsedavate. Profesor matematike kaže da je rok danas za izbor predsednika Skupštine?! Nisu vam rekli da ne pričate preko mene, da isključite mikrofon kada neko drugi govori, niste vi ovde voditelj - rekla je Tepić, kada joj je Stojan Radenović isključio mikrofon.

Opoziciju vređaju Bulatović, Orlić, Jovanov...

Inače, poslanici Srpske napredne stranke ni trećeg dana nastavka konstitivne sednice nisu odustali od oprobanog manira, pa su vređali političke neistomišljenike.

Nogu su povukli Milenko Jovanov i Vladimir Orlić, da bi se onda priključio i Dejan Bulatović, bivši opozicionar, koji je rečnikom nedostojnim Skupštine izvređao Mariniku Tepić, Jelenu Milošević i Dalibora Jekića, poslanike Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati