Politika

Direktno.rs [ Izvor: Nova.rs ]

19. 03. 2024. 12:21 4

Žestok odgovor Miloša Jovanovića o "udaranju" policajca

Šef poslaničke grupe NADA Miloš Jovanović rekao je da je više brutalnih laži izrečeno i danas i juče u Parlamentu, pogotovo danas da je Miroslav Aleksić udario pripadnika obezbeđenja u Skupštini.

- Niko ni danas ni juče nije udario nijednog pripadnika MUP, niko iz opozicije. Na stranu pitanje, zašto mi vodimo ove sednice s kordonom pripadnika MUP? To je odgovornost ove većine i ne ide vam na čast.  Predsedavajući, niko ovde nije udario ni na vas - rekao je Jovanović Stojanu Radenoviću.

- Kao što juče niko, dok smo davali minut ćutanja žrtvama martovskog pogroma 2004. godine, nije divljao. Kao što niko juče nije rekao nijednu ružnu reč o Srbima s KiM. Nažalost, brutalna laž, brutalna manipulacija. To su očigledno legitimna sredstva političke borbe SNS, njima na čast, njima na obraz - dodao je Jovanović.

On je naglasio da koalicija NADA neće podržati predloženu kandidatkinju za predsednicu Skupštine.

- Mislimo da nedostojna vlast ne može imati dostojnog kandidata. Ana Brnabić je to ponajmanje -poručio je Miloš Jovanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati