Politika

Direktno.rs

18. 03. 2024. 15:13 3

Pernat (SSP): Jovanov predvodi udarnu jurišnu grupu za uvrede opoziciji

- "Suština je u tome i mora se jasno objašnjavati ljudima da se u Srbiji neće bolje živeti sve dok ponovo ne budemo suvereni i slobodni, ali suvereniteta i slobode nema dok je Aleksandar Vučić na vlasti" govorio je Milenko Jovanov kao član Demokratske stranke Srbije u kojoj je proveo 14 godina, a koji danas predvodi udarnu jurišnu grupu za brutalne uvrede upućene opoziciji na strani presvučenih radikala - izjavila je Sonja Pernat, narodna poslanica Stranke slobode i pravde i predsednica Gradskog odbora SSP Zrenjanin.

- Koaliciju "Srbija protiv nasilja" i naše kolege iz Kikinde, Jovanov poredi sa nacistima, iako su jasno osudili pisanje grafita jer je to nasilje protiv koga se borimo, bez obzira kome je upućeno. I to bez srama radi isti onaj Milenko Jovanov koji je hteo da uvede jezičke patrole - dodala je Sonja Pernat.

- Dosovski preletači na prvoj borbenoj liniji najviše vređaju, jer se boje gazdine reakcije. Verovatno tako dokazuju lojalnost vođi. Naprednjacima smetaju promene u Srbiji. Mantrom o dosovskim lopovima prekrivaju isisavanje javnih resursa u privatne džepove. A smetaju i Jovanovu, koji nije obukao naprednjačko odelo, nego staro radikalsko. I sad, kao preletač koji je 14 godina proveo u Demokatskoj stranci Srbije mora da bude najistaknutiji radikal, sa najprljavijim rečnikom i najgorim uvredama - objašnjava Pernat.

- Nek zna Milenko Jovanov, njegovi radikali su tada ostavili razorenu državu. Razorenu ratovima, sankcijama i organizovanim kriminalom. Onaj koji nam je pričao koliko se puta u životu napio i kada je to bilo, sada glumi za Oskara ožalošćenu porodicu - zaključila je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati