Politika

Direktno.rs

18. 03. 2024. 13:05 6

Tepić: SNS se stidi Ane Brnabić, Radenoviću "nije dobro"

Marinika Tepić, šefica poslaničkog kuba SSP i PSG, objasnila je trenutno predsedavajućem Parlamenta Stojanu Radenoviću zašto se on selektivno oseća dobro.

- Vaš telesni govor odaje da se ne osećate dobro. Približavate se non-stop. Ova leva strana verovatno lošije čuje, desnu stranu čujete odlučno. Levu stranu i kršenje poslovnika koje opozicija traži ne čujete. Vi niste ovde da pravite dogovor sa nama, već da poštujete poslovnik. Imali ste 45 dana da naučite, pročitate, razumete, ja sam verovala da će ovo biti praznik demokratije. Vi ste profesor univerziteta, toliko štiva čitate celog života, pa možete jedan poslovnik da naučite. Ispostavilo se da ne možete. Vi ovde nemate šta da čujete o Ani Brnabić. Niko o njoj ne priča. I SNS se stidi Ane Brnabić, pa priča na sve druge teme, samo ne o njoj - rekla je Tepić.

Kako navodi u biografiji koja je dostavljena poslanicima, piše datum rođenja i gde se školovala.

- A dela, profesore? A korupcija, partija, bratija, mafija? Zato ne možete da pričate o Ani Brnabić - dodala je Marinika Tepić, nakon čega je Radenović kazao da ona mora da poštuje vreme.

- Nemojte vi meni da pričate o vremenu, imam bar jo 30 sekundi - rekla je Tepićka, a onda joj je isključen mikrofon.

Radenović je odmah odgovorio potpredsednici SSP-a na primedbu da se ne oseća dobro.

- Zašto da se ne osećam dobro? Eto, vi tu sedite, pa onda bacim pogled na vas i na ostale. Pazite da vam kažem, ovde ima dosta uspešnih ljudi, mladih, zašto bih se osećao loše? Ja bih se bolje osećao kad bi ovde dominirala pristojnost - izjavio je Radenović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati