Politika

Direktno.rs

07. 03. 2024. 12:51 8

"Brnabić najgore moguće rešenje za predsednika Skupštine"

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje da je predlog SNS da Ana Brnabić bude predsednik skupštine Srbije, jedino gore rešenje od aktuelnog predsednika Vladimira Orlića.

- Bilo koji drugi predlog, osim Ane Brnabić, bio bi bolji od sadašnjeg predsednika skupštine Srbije, Vladimira Orlića, koji je u svom mandatu pokazao neverovatan stepen bahatosti, autoritarnosti inedemokratičnosti. Jedina koja može da mu parira u tome je Ana Brnabić, koju smo upamtili po tome da udara mikrofon skupštinske govornice i vređa i ponižava opoziciju - izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik, Vojislav Mihailović.

- Brnabić će ostati upamćena u istoriji kao predsednica Vlade Srbije za čijeg mandata su kosovski Albanci dobili praktično granicu sa Srbijom, naša država je priznala lične karte, sva dokumenta i registarske tablice lažne države Republike Kosovo i ukinute su sve srpske institucije u našoj južnoj pokrajini, uključujući i dinar. Ova nova funkcija joj je nagrada za sve to što je učinila i nakon ovog mandata koji joj predstoji, ona može slobodno da kaže, kao njen zemljak, Stipe Mesić: "Moja uloga je završena, ove države više nema" - dodao je Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati