Politika

Direktno.rs

26. 02. 2024. 18:58 17

Nestorović masno SLAGAO svoje glasače (FOTO)

Branimir Nestorović je slagao građane Srbije, a pre svega ljude koji su glasali za njega i njegov pokret na prethodnim izborima. Naime, on je rekao da je čitava kampanja pokreta "Mi - Glas iz naroda" koštala 12.000 evra. Međutim, ispostavilo se da je koštala mnogo više. Na ovu činjenicu pažnju je skrenuo Nemanja Šarović, predsednik pokreta Ljubav, vera nada na svom nalogu na društvenoj mreži "Iks".

- Koliko ste puta od Branimira Nestorovića čuli da ih čitava kampanja "MI" koštala 12.000 evra? E pa i to je slagao - napisao je Šarović, a potom i do detalja objasnio koliko je tačno koštala kampanja Nestorovićevog pokreta.

- Samo od države je naplatio 60.000 evra, ili 5 puta više, a o parama koje su stizale u kešu i da ne govorimo! Zanimljivo je da je 20.000 evra, na ime organizacije skupova po Srbiji (kojih bre skupova??), plaćeno firmi "H-C POINT PLUS". Inače, firma je registrovana za "Nespecijalizovanu trgovinu na veliko", simbolično zar ne? Po podacima APR, ukupan prihod "H-C POINT PLUS" u 2022. bio je 11.000 evra - dodao je Šarović.

Nastavio je u istom ritmu, naročito je akcenat stavio na nedoumicu oko bilborda.

- Čak 15.000 evra je plaćeno, za dizajn JEDNOG bilborda i to firmi "Reforma 031 Predrag Stojković" iz Požege. Da stvar bude zanimljivija, po zvaničnom izveštaju predatom Agenciji za sprečavanje korupcije, Nestorović i MI - Glas iz naroda, nisu tokom kampanje zakupili ni jedan jedini bilbord. Čak nisu ni odštampali, ni jedan bilbord, za čiji dizajn je plaćeno 15.000 evra - naveo je Šarović.

- Sve ovo izaziva veoma ozbiljnu sumnju da se radi o izvlačenju i nezakonitom trošenju para. Šta mislite da li će Agencija za sprečavanje korupcije reagovati, ili će se kao i do sada praviti mrtvi - zaključio je Šarović.

Videćemo kako će odreagovati glasači doktora Branimira Nestorovića na ovu činjenicu da ih je masno slagao, a vala tu ima posla i za nadležne organe...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati