Politika

Direktno.rs

22. 10. 2023. 19:50 15

Vučić priznao da je SNS pao!

Gostujući na televiziji Pink Aleksandar Vučić je priznao da je Srpska napredna stranka u padu. Naime, on je izjavio da SNS trenutno ima 44% glasova, iako su nedavno i on i pojedini njegovi istraživači tvrdili je na skoro 50% podrške. Time je potvrdio tvrdnje opozicionih lidera, ali i nekih istraživačkih agencija da SNS ozbiljno pada.

Većina istraživanja daje SNS-u manje od 40%. Svestan te činjenice Vučić je u svoju koaliciju uveo i Milana Stamatovića, čoveka koji je više puta prozvao braću Vučić da su multimilijarderi. Poznata je njegova izjava od pre pet godina da su Vučići proslavili svoju prvu milijardu u Beču.

Četiri poslanička i jedno ministarsko mesto, navela su Stamatovića da zaboravi na sve što je do juče govorio.

Uz njega, Vučić je aktivirao i "pokojnog" Tomislava Nikolića za koga je rekao da će se pridružiti SNS mitingaškom karavanu. Videćemo koga će još iskopati. Vučić, a ne Toma.
Sve u svemu, panika u redovima naprednjaka je primetna. I Vučićevo priznanje pada podrške to potvrđuje. Dodatno na to utiče rešenost predstavnika tzv. evropske opozicije da izađu zajedno na jednoj listi.
Bez obzira na pisanja tabloida poput Blica i Informera kako se ta opoziciona grupacija raspada, naši izvori govore da je velika većina stvari dogovorena i da bi narednih dana trebalo da bude javno saopšteno da će ova grupacija na izbore izaći jedinstvena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati