Politika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

07. 12. 2022. 12:18 6

"Dali ste 600 miliona za englesku travu: Ne valja vam ona sa Jovanjice"

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević rekao je da se SNS plaši da se čuje glas opozicije, a sve to nakon što predsedavajuća u Skupštini Srbije Sandra Božić nije dozvolila opozicionim poslanicima da govore.

- Poštovani građani Srbije, ja sam poslanik u četvrtom sazivu, napisao sam se amandamana i amandmana na budžet i nikad nijedan nije odbijen. Danas je moj amandman odbijen bez ikakvog obrazloženja. Ja znam šta je obrazloženje, panični strah SNS da su do lakata uhvaćeni sa rukama u pekmezu - rekao je Milivojević i dodao:

- Ovo niste radili ni '92 ni '93 kad ste bili radikali i JUL. Brojevi su se promenili jer više kradete, više otimate od građana. Tražim da se u budžetu odbiju prihodi privatizacije, jer ovaj režim Aleksandra Vučića je prodao RTB Bor, PKB za 105 miliona eva, a sad hektar plaćaju milion i po, prodali su i Železaru Smederevu i sve za manje od 590 miliona evra, a onda su kupili prava za prenos Premijer lige za 600 miliona evra - rekao je Milivojević i dodao:

- Englesku travu ste platili 600 miliona evra, ne valja vam ona trava sa Jovanjice, nego vam treba engleska. Za Nacionalni stadion ste predvideli 900 miliona evra, jer ste nas valjda ubedili da smo prvaci sveta u fudbalu. Za šta će vam Nacionalni stadion, da li vam je mala sudnica Specijalnog suda, nego hoćete da vam sudimo na Nacioonalnom stadionu? Ili Veljku Belivuku treba nacionalni bunker? - upitao je Milivojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati