Politika

M. Z.

25. 10. 2022. 21:11 18

ŠTA REČE? Ana Brnabić se "ugasila" u Skupštini (VIDEO)

Ana Brnabić, premijerka u tehničkom mandatu i mandatarka za sastav nove Vlade, nije se do sada isticala preteranim oratorskim sposobnostima. Često su njene izjave ostale nerazumljive, međutim ovog utorka je u Skupštini Srbije prevazišle sve prethodne nastupe. Jer, jednu reč je uspela da izgovori tek iz četvrtog, petog pokušaja. U pitanju je reč "kolabiralo".

Govorila je u domu Narodne skupštine Ana Brnabić o energiji, te je tom prilikom poručila:

- Energija iz sunca i iz vetra se zove intermitentni izvor energije. Varira, kad ima sunca i kad iima vetra. Za to je potrebno balansiranje. Mi nemamo toliko energije za balansiranje. Samo bi nam srušio sietem, pokidao mrežu - rekla je Brnabić, nakon čega su za nju krenule "Tantalove muke".

Naime, pokušala je da kaže "Sve bi kolabiralo", međutim nije išlo. Najpre je produžila reč za jedan slog, onda je probala i sa sricanjem, ali ni tu nije bila uspešna, posle čega joj se oteo i uzvik razočaranja.

Potom je neko od ministara rekao "kolaps", nakon čega se premijerka pribrala i napokon prevalila preko jezika - "kolabiralo".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati