Politika

Direktno.rs

01. 08. 2022. 17:40 110

SNS pulenka ušla u Skupštinu, pa snimila selfi (VIDEO)

Staša Stojanović, novopečena poslanica SNS koja je postala poznata po ometanju konferencija za medije opozicije u Novom Sadu, ali i po hvaljenju predsednika države na sva usta, ulazak u poslaničke klupe "obeležila" je nizom objava na Tviteru, koji su izazvali burne reakcije i niz ciničnih komentara.

Poznata i kao "kraljica botova", Staša Stojanović je na Instagramu svečano objavila da je od ovog ponedeljka narodna poslanica. Ona je takođe postavila još dva snimka, iz unutrašnjosti parlamenta i iz poslaničke klupe, na kojima se pući, osmehuje, pomera glavu levo-desno kao u nekom muzičkom spotu, uz komentar "svet je moj".

Nova poslanica SNS kao da je pomešala ulazak u Narodnu skupštinu klupe sa nekim noćnim izlaskom, a što je još bizarnije, u svojoj objavi svečano je obećala da će "biti najbolja verzija sebe i nastaviti da se poredi samo sa sobom". 

- Put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim verujem da je vredan ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti. Zahvalnost koju osećam prema ljudima koji su bili tu za mene ću pokazati na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam - poručila je Staša.

Staša Stojanović je bila zaposlena u Elektrovojvodini, članica je Glavnog odbora SNS i Gradskog odbora SNS u Novom Sadu. Završila je i Akademiju mladih lidera SNS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 110

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati