Politika

Direktno.rs

24. 01. 2022. 13:27 51

VEROVALI ILI NE! Vladimir Orlić, konferencija za novinare bez novinara (VIDEO)

"Da li imate neka pitanja? Nema? Hvala Vam". Ovako je konferenciju za novinare završio naprednjak Vladimir Orlić. Rekli biste uobičajeno. I bilo bi da Orlić nije bio potpuno sam u sali! Konfernciji nije prisustvovao nijedan jedini novinar!

Verovatno inspirisan nezaboravnim intervjuom Aleksandra Vučića sa balkona Predsedništva Srbije, kada je mahao nepostojećim prolaznicima i izazvao podsmeh čak i poslovično servilnog novinara Filipa Čukanovića, Vladimir Orlić držao je lažnu konferenciju za novinare na kojoj je u potpuno praznoj sali komunicirao sa nepostojećim novinarima.

U sali je bila prisutna samo kamera privatne, naprednjačke "novinske agencije Tanjug", koja je greškom pokrivala celu salu i otkrila potpuno ludilo režima Aleksandra Vučića.


Još neverovatnije je što su izmišljenu " vest" sa nepostojeće konferencije za novinare preneli svi Vučićevi mediji čime je do potpunog apsurda dovedena neverovatna medijska manipulacija i cenzura koja nikada nigde u svetu nije viđena - toga se ni Gebels nije dosetio. Kada ovome dodamo i izmišljotine koje je Vladimir Orlić izgovarao u kameru naprednjačke, privatne "novinske agencije Tanjug" onda sve poprima obrise Matrix- ili mađioničara Dejvida Koperfilda.

Kada ovo vidite postaje jasno koliko funkcioneri SNS lažu. Ostaje jasno da u svaku emisiju dođu sa unapred spremnim lažima i izgovaraju ih. A da ne trepnu. U međuvremenu je SNS na Tviteru napisao da su novinari sedeli pored kamermana, kao i da su bile prisutne kolege iz četiri redakcije.

Posle ovoga, šta nas sledeće očekuje? Da li će Vladimir Orlić ili neko drugi koga Vučić odredi, nakon izbornog poraza vlasti, 3. aprila uveče na nekoj lažnoj konferenciji za novinare saopštavati da nisu izgubili izbore, da nije 2022. godina i da ne odlaze na smetlište istorije?

Sve je moguće...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 51

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati