Politika

Direktno.rs

17. 01. 2022. 21:00 38

Vučić svojima: Evo, vi pametni, sad vodite stranku

Rezultati referenduma, koje je Vučić saopštio pre Republičke izborne komisije, kao i ishod u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, gde su građani predsedniku Srbije rekli NE, toliko su razbesneli naprednjačkog lidera, da je, kako pišu tabloidi koji su pod njegovom kontrolom, vikao na saradnike.

Danima su naprednjaci putem televizija, svojih tabloida i društvenih mreža pozivali građane da izađu na referendum i zaokruže "da". Imali su i kampanju na RTS, gde je skandalozno i na indirektan način sugerisano građanima šta treba da zaokruže na referendumu.

Međutim, na kraju, Vučić nije mogao da bude zadovoljan. Em je izlaznost jedva bila 30 odsto, em je doživeo udarce u velikim gradovima, poput Beograda, Niša i Novog Sada, gde su građani zaokružili NE. Ista situacija je bila u Užicu, Čačku, Sremskim Karlovcima...

Zbog svega toga, kako pišu tabloidi koji su pod direktnom kontrolom predsednika SNS, Vučić je pobesneo, pa je "vikao na saradnike".

- Evo, vi pametni, sad uzmite pa vodite stranku - prenosi Informer Vučićeve reči.

Da je naprednjački vođa posle referenduma bio nezadovoljan i besan, piše još jedan režimski tabloid. Naime, Vučić je preko Srpskog telegrafa poslao još jednu poruku potčinjenima u stranci.

Tako ovaj tabloid piše da je Vučić "otkazao sastanke", "ljut je na saradnike" i navodi da će "biti smena".

Ovime je samo još jednom pokazano da se Vučićeva podrška u narodu "kruni", što je potvrdio i ovaj referendum, jer su mu veliki gradovi otkazali poslušnost. Da li je ovo samo najava šta Vučića i SNS čeka 3. aprila?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati