Politika

Direktno.rs

05. 12. 2021. 17:24 79

"Možete me ubiti, neću da povučem zakone" (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je pokazao da mu volja naroda koji ne glasa za njega apsolutno nije bitna. Despot kakav jeste, Vučić tera inat građanima koji su se pobunili protiv zakona o eksproprijaciji i referendumu i ističe da ne postoji pritisak koji će ga naterati da povuče sporne zakone.

- Ja sam u i ispred Arene imao pet puta više (okupljenih ljudi prim. aut.). Ne razumem šta je smisao toga? Ali tamo nikog nismo blokirali, ovde ste blokirali ljude. Ne razumem zašto ste to uradili? I šta ste postigli, šta ste uradili? Ne razumem smisao, mora neko da mi objasni šta je smisao svega toga. Da maltretiramo ljude po Srbiji? I to da ni sami ne znaju zbog čega. Ne postoji pritisak po kome ću ja da promenim ili da povučem zakone o referendumu i narodnoj inicijativi, za koje mislim da su odlični. Ne postoji, možete samo da me ubijete. Ili da pobedite na izborima. Ne postoji - istakao je Vučić u izjavi za medije.

Svojom izjavom Aleksandar Vučić je još jednom pokazao da mu volja narodna nije bitna, već isključivo lični, kao i interes stranih kompanija. Građani koji se bore za zdravu životnu sredinu i opstanak zemlje, vazduha i vode u Srbiji nisu bitni predsedniku, jer nisu njegovi glasači.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 79

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati