Politika

29. 11. 2021. 19:37 12

"Napadaju Mariniku zato što predvodi pobedničku listu"

"Strah Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, od kada se su se ujedinile najveće opozicione stranke i pokreti, i za nosioca liste izabrali Mariniku Tepić, toliko je veliki da ne prezaju ni od najstrašnijih napada. Napada koji direktno ugrožavaju bezbednost Marinike i njene porodice", navodi se u zajedničkom saopštenju Stranke slobode i pravde, Demokratske stranke, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana, Pokreta slobodne Srbije, Pokreta za preokte i Ujedinjenih sindikata Srbije "Sloga".

U saopštenju opozicionih stranaka, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Marinika Tepic je već danima izložena napadima i neistinama, koje osmišljava izborni štab Aleksandra Vučića, ali je vrhunac beščasća realizovan danas, kada je Marinika javno proglašena državnim neprijateljem zbog njenog nacionalnog porekla.

Ovoga puta je to učinjeno preko televizije Pink, najangažovanije Vućićeve medijske batine, koja je medijski pripremila ubistvo Olivera Ivanovića. Vučićev omiljeni reditelj Dragoslav Bokan, koji ponovo jaše kao devedestih u Belim orlovima, napao je Mariniku, njenu celu porodicu i njene roditelje.
Pokušaj satanizovanja Marinike Tepić, prve na opozicionoj listi, koja se svakoga dana svim srcem bori da Vučić ne uništi Srbiju i zauvek je ugasi, osuđen je na propast. Podrška njoj i listi koju vodi raste iz dana u dan. Zato su su samo dva dana nakon naredbe da se građani Srbije udaraju čekicima kao u ustaškoj NDH, Vučić i njegov izborni štab odlučili da pojačaju medijski rat protiv Marinike, ne birajući sredstva u pokušaju da je natereraju da ne predvodi pobedničku listu opozicije.
Nikada Srbija nije, kao danas, živela i zemlji potpunog besčašća. Nećemo dozvoliti da Vučić koji je prebrojavao krvna zrnca svim ljudima u regionu tražeći ubistva 100 za jednog, za šta nikada nije odgovarao, i ovaj put prođe bez posledica. Odgovaraće i on i svi njegovi sledbenci za sva svoja zlodela učinjena Mariniki, ali i svim građanima Srbije", zaključuje se u zajedničkom saopštenju Stranke slobode i pravde, Demokratske stranke, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana, Pokreta slobodne Srbije, Pokreta za preokte i Ujedinjenih sindikata Srbije "Sloga".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati