Politika

Direktno.rs

21. 11. 2021. 07:00 11

Tumbanje u SNS (IV DEO): Ko su novi otpadnici SNS-a?

Svako ko se drzne da odstupi od jasne podele uloga u SNS-u biva kažnjen, tako će se na klupi otpadnika pored Nebojše Stefanovića naći i neke od najlojalnih naprednjačkih perjanica. Jedan od onih koji će biti bačeni u vatru jeste i Marko Đurić, saznaje Direktno.rs

Đurić je toliko usavršio tehniku tapšanja i ulizivanja vrhovnom vođi da je nagrađen pozicijom ambasadora SAD i brojnih latinoameričkih zemalja. Šuška se, međutim, da se Đurić previše opustio u svojim prekookeanskim avanturama, te da je postao zbunjen za koji tim sada treba da tapše.Naprednjaci smatraju da ambasador Đurić više nije Vučićeva ekipa, a poverenje je izgubio jer "radi sa američkom administracijom". On, kako saznajemo, najverovatnije neće biti izabran ni u predsedništvu stranke, a znamo da kada se klima pozicija u SNS-u, klimava je i tamo gde vas je isti postavio.

Najjača kampanja, međutim, vodiće se protiv ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića. Mnogo je grašaka napravio, poljoprivrednici loše žive, a samim tim i svi građani jer su cene hrane gotovo svakim danom sve veće.

Kako saznajemo, Nedimoviću se baš loše piše jer će biti organizovana hapšenja korisnika poljoprivrednih kredita, kako bi se u javnosti stvorio privid da je njegovo ministarstvo koruptivno.

Da u SNS-u niko više nije siguran, govori naše saznanje da se stolica klima i ministarki rudarstva i energetike Zorani Mihajlović, jer Vučić smatra da se zasitila i da njene pozicije van Srbije više nisu kao što su bile.

Brojne su neprilike iskrsle za vreme Zoraninog mandata, struja je sve skuplja, rudari se bune, a EPS je u problemima do guše. Teško da ove probleme može da reši i Zorana koja je u svojoj političkoj karijeri promenila nekoliko ministarstava.

Sutra V deo: Ko je kandidat za ministra pravde?!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati