Politika

Direktno.rs

20. 10. 2021. 16:04 37

SNS i Vučić traže: Biljana, izdaj Stefanovića!

"Biljana, ili se distanciraj ili ideš i ti s njima" - ovako Aleksandar Vučić i vrh Srpske napredne stranke uslovljavaju Biljanu Popović, članicu Predsedništva, da izda bivšeg šefa u Ministarstvu unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i naprednjačku koleginicu Dijanu Hrkalović.

Nekadašnja državna sekretarka u MUP- sada se nalazi na istoj poziciji, ali u ministarstvu građevine i saobraćaja, gde kao pomaže Tomislavu Momiroviću. Već smo pisali o tome da je ona poslata u to ministarstvo koje je ranije vodila Zorana Mihajlović, kako bi pronašla kompromitujući materijal ili nepravilnosti u radu.

Očigledno je da Vučić ima poverenja u ovu ženu sa poganim jezikom, koja je izgovorila jednu od najmonstruoznijih rečenica "Gde ste vi bili kad vam je ćerka ubijena", a da ne spominjemo svakodnevni rad na društvenim mrežama, otvorena pisma i uvrede i laži s mesta Glavnog odbora SNS, upućene opozicionarima i svima koji ne misle kao ona.

Ekipa iz SNS se lako odrekla uhapšene Dijane Hrkalović, doskorašnje uzdanice i ljubimice predsednika. Isto je učinila i sa Aleksandrom Jovičićem, bivšim predsednikom opštine Palilula, kadrom dr Nebojše Stefanovića. Direktor policije Vladimir Rebić je "rešen", i Biljanu će još lakše, ako ona ne promeni odelo.

Međutim, nije ni ona naivna. Nekadašnja TV spikerka uslovila je naprednjake da mora imati još bolju poziciju u vlasti od sadašnje, pa je poželela ni manje i ni više, nego ministarsku fotelju! 

Ali, nije računala da će naići na stativu - ipak je toliko iskompromitovana u javnosti - laže, gubi tužbe na sudu, petlja sa luksuznim stanom na Vračaru plaćenim 400.000 evra, da se čak i vrh SNS toga stidi! I to joj je rečeno.

Sadašnji ministar odbrane je sledeći na listi za veliko hapšenje i suđenje u javnosti, u to nema sumnje. Čim se izbori približe, otvoriće se nova afera potrebna Vučiću, a ko bi to mogao biti nego "izdajica i američki špijun", kako su ga okarakterisali režimski mediji.

Ukoliko Biljana Popović uskori ne promeni stranu i otvoreno se ne stavi u službu Vučića, i nju će uskoro sačekati ista sudbina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 37

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati