Politika

Direktno.rs

24. 09. 2021. 22:01 28

Vučić napao Angelu i Bajdena

Da nije sve idilično u ljubavnim osećanjima koje Aleksandar Vučić gaji prema odlazećoj nemačkoj kancelarki, Angeli Merkel, koja slovi za njegovog idola i mentora, svedoči i naslovna strana sutrašnjeg tabloida Informer, koji se nalazi pod direktnom kontrolom naprednjačkog lidera. Naime, Vučić sada optužuje Merkelovu da zajedno sa Hrvatima i Albancima, sprema novu "Oluju" za Srbe sa Kosova.

Kako prenosi udarno glasilo Vučićevog režima, u bazi "Vrelo" kod Vučitrna, navodno je održan sastanak hrvatskih i nemačkih NATO specijalaca sa komandantima albanskih formacija.

Pod dramatičnim i uznemirujućim naslovom da se sprema veliko zlo, Vučić preko svog glasila poručuje da su razmatrani planovi o napadu na Srbe na severu Kosvova, ali da Albanci strahuju od odgovora Beograda.

Ovim je Vučić direktno napao svoju ljubimicu Angelu, o kojoj je sve vreme mandata pričao sa mnoštvom toplih reči, uveravajući srpsku javnost kako je ona iskreni prijatelj srpskog naroda. Čak se usudio da Srbiju proglasi njenim drugim domom, iako je i najvećem laiku jasno da je ona glavni sponzor kosovske nezavisnosti.

Kako se ispostavlja, pošto za par nedelja Merkelova odlazi u istoriju, Vučić je rešio da prekine ljubav i obelodani njene paklene planove prema Srbima. Tako isto se odrekao i Donalda Trampa kada je izgubio izbore, tvrdeći kako nikada nije bio blizak sa njim, dok je za Bajdena tvrdio da su odlični prijatelji.

Kako je poznato da u NATO glavnu reč imaju SAD, ostaje da se vidi kakve reakcije će stići iz Vašingtona na ovo Vučićevo senzacionalističko razotkrivanje zavere njegovih prijatelja.

Srpska javnost je sada u šoku, pošto ne može da poveruje da bi Vučiću to mogli da urade njegovi dokazani prijatelji i braća. Kuda ovaj svet ide, jer ako su na tako nešto spremni Vučićevi prijatelji, šta li neprijatelji spremaju?

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati