Politika

Milan Zarić

28. 04. 2021. 16:17 70

ZBOGOM PAMETI: Kebara se divi šefu Vučiću i na kineskom! (VIDEO)

Luka Kebara jedan je od vodećih SNS jastrebova u Skupštini Srbije. Do sada nije birao načine na koje će da izrazi idolopoklonstvo prema svom šefu Aleksandru Vučiću, a čini se da je sada otišao najdalje. Jer, on je u Parlamentu danas, verovali ili ne, progovorio na kineskom jeziku, te je na taj način izrazio divljenje lideru SNS.

Trudi se mladi Kebara da u svemu prati Vučića, pa je tako, baš kao što je to predsednik Srbije uradio pre nešto više od godinu dana, na kineskom poslao poruku u Skupštini. I to ničim izazvan.

Naime, počeo je izlaganje SNS jurišnik, a onda se odjednom "prebacio":

- Reći ću to na još jedan način, na način na koji bi i predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping rekao, ali i naš predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Kini poznat kao Ući ći, što u prevodu, inače, znači 577 - rekao je Kebara, ali se tu nije zaustavio.

Nastavio je da priča na kineskom jeziku, ili bar nekoj verziji ovog jezika, što se teško može prepričati. Zato u video snimku možete da se uverite kako je sve to izgledalo, a zbog čega je Kebara u (lažnoj) Skupštini dobio i aplauz. A kako drugačije?

Da podsetimo, reč je o poslaniku Srpske napredne stranke, koji trenutno "vedri i oblači" u Skupštini Srbije, a nedavno je pričao o tome "kako je san Srbije bio normalni toalet, te da je to bila misaona imenica za vreme vladavine tajkunskog režima, i da upravo taj režim nije ulagao u najosnovnije". Na kraju ovog izlaganja o toaletima, uskliknuo je "živeo Aleksandar Vučić".

Govorio je nedavno i o "organizovanom kriminalitetu", a ostaće upamćen po tome što je na konstituisanju novog saziva parlamenta, na pitanje novinarke kako se zove zamuckivao, a o utisku prvog dana u Skupštini ponavljao je samo - "drugi put".

Sada se očigledno opustio, pa ne samo da je progovorio, nego je to uradio i na jeziku koji mu nije maternji. A sve kako bi na što bolji način pokazao koliko se divi Vučiću, koji je još dok Kebara nije došao u Skupštinu pričao na kineskom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 70

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati