Politika

R. Ć.

12. 04. 2021. 16:34 1

"Vučić 87 dana bez odgovora s kim je pričao 1.572 puta?"

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović podsetio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da već 87 dana ne odgovara na njegovo pitanje "sa kojim bezbednosno interesantnim licima licima je razgovarao 1.572 puta".

- Gospodine Aleksandre Vučiću, danas je 87. dan kako ne odgovarate na moje pitanje sa kojim ste bezbednosno interesantnim licima razgovarali 1.572 puta i tako upali na zakonske mere prema njima? Zašto ćutite uporno? Tema neće nestati - napisao je Stefanović na Tviteru.

Podsetimo, Aleksandar Vučić duže vreme je tvrdio da je nelegalno prisluškivan, međutim, prema navodima potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, Vučić nije bio meta prisluškivanja, već je upao na mere.

- Aleksandar Vučić tvrdi da je nedeljama nelegalno prisluškivan. Gospodo, on uopšte nije bio meta prisluškivanja, nije bio na merama, nije bio cilj neleganih radnji, već je on upao na meru legalnog prisluškivanih sumnjivih lica za ekstremizam i kriminalaca. On i Andrej, njegov brat mnogo češće, bili su u svakodnevnoj vezi sa Mišom Vacićem - izjavila je Marinika Tepić pre mesec dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati