Politika

[ Izvor: Beta ]

26. 02. 2021. 17:31 4

"Ko je iz vrha SNS politički mentor Dijane Hrkalović?"

Pokret Dveri zatražio je danas od nadležnih institucija da objasne zašto "još nije uhapšen" bivši državni sekretar MUP-a Dijana Hrkalović koja je kako se navodi, u režimskim medijima označena kao neko je prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pripremao državni udar.

Dveri su uoči najavljene sednice Saveta za nacionalnu bezbednost upitale "ko je iz vrha Srpske napredne stranke bio politički mentor Dijane Hrkalović, ko ju je doveo u BIA, potom u MUP a onda postavio i za državnog sekretara".

- Da li je Dijana Hrkalović bila mafijaška vez u vrhu MUP-a i kako je to dozvoljeno od strane bivšeg ministra policije a sadašnjeg ministra odbrane i drugog čoveka SNS, Nebojše Stefanovića s kojim se stalno zajedno pojavljivala u javnosti? Zašto Stefanović još uvek nije priveden i saslušan na te okolnosti i zašto se ne traži njegova odgovornost - upitale su Dveri.

Zatražili su i odgovor na pitanje da li je Stefanović "zajedno sa Veljkom Belivukom, tajni suvlasnik jednog od restorana u beogradskoj Beton hali".

- Da li su Goran i Aleksandar Papić, bliski saradnici Nebojše Stefanovića, održavali kontakte sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka i sa kojim ciljem? Da li je Slaviša Kokeza, aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije, sugerisao Aleksandru Kajmakoviću, vlasniku više beogradskih ugostiteljskih objekata, da angažuje kriminalnu grupu Veljka Belivuka kao obezbeđenje, i kakve onda Slaviša Kokeza ima veze sa njom - upitali su iz pokreta Dveri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati