Politika

Milan Zarić

03. 02. 2021. 11:54 11

Tomo Mono, bre, nisi se u svemu ugledao na šefa

Aleksandar Vučić je sinoć, kao i mnogo puta do sada, putem naslovnih strana medija poslao jasnu poruku kojim ministrima je nezadovoljan, ko je trenutno u njegovoj nemilosti, a u javnosti je nekako najjače odjeknula vest da se na udaru predsednika Srbije nalazi Tomislav Momirović, za koga se verovalo da će uspeti da zaseni čak i Marka Đurića, naravno po idolopoklonstvu. Međutim, nije se u svemu ugledao na šefa, pa otud i disciplinovanje putem režimskih medijal.

Sve je radio Toma Mona, ministar saobraćaja, građevinartstva i infrastrukture u novom sazivu na bi li se dodvorio Vučiću. Hvalio je predsednika SNS i u slobodno vreme prvog čoveka Srbije, divio se njegovoj politici, u superlativima govorio o tome "kako se Vučić" bori, ali džaba.

Vučić je preko režimskih medija disciplinovao Tomislava Momirovića, kome je jasno stavio do znanja da je njegovim radom nezadovoljan. Pored njega, na udaru čoveka koji se za sve pita u Srbiji su se našli ministarka turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, ministarka privrede Anđelka Atanasković, kao i direktori EPS-a, "Puteva" i "Koridora".

Ipak, javnosti je svakako bilo najzanimljivije to što je Vučić disciplinovao Tomu Monu, pa su se na Tviteru pojavili brojni komentari. Međutim, jedan se po duhovitosti izdvaja.

- Tomo, brate moj ne nerviraj se, ne padaj u očaj, voli tebe šef, samo moraš malo ranije dolaziš na posao, a ne prvo "Dobro jutro u pekaru, Beograđani". I, samo da znaš, ti ćeš uvek biti moj omiljeni ministar - napisao je jedan tviteraš.

Dakle, bez obzira na to što se "divi Vučiću do imbecilnosti", što bi rekao Zoran Radmilović u "Radovanu Trećem", ništa to nije pomoglo Tomi Moni da postane Vučićev omiljeni ministar. Moraće još da se potrudi da bi se ugledao na šefa, a kako bi izbegao nove kritike i disciplinovanja putem režimskih medija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati