Politika

Direktno.rs

02. 12. 2020. 11:40 0

"Hitno da se prekine uhođenje protivnika Vučićevog režima"

"Jučerašnji slučaj kada je u javnost dospela fotografija privatnog sastanka Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde, i Željka Ivanovića, glavnog urednika crnogorskog medijskog koncerna "Vijesti", samo je jedan u nizu dokaza da vlast koristi paraobaveštajne strukture povezane sa Bezbednosno informativnom agencijom u cilju nelegalnog praćenja političkih protivnika i onemogućavanje iole normalnog funkcionisanja političkog života u Srbiji", naveo je lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović.

- Ja sam o ovome već nekoliko puta govorio u javnosti, imajući u vidu da sam i sam žrtva istih tih struktura o čemu imam i dokaze ko su i na koji način funkcionišu - dodao je Parović.

Lider Narodnog slobodarskog pokreta je pozvao Vučićev režim da prestane sa uhođenjem protivnika.

- Pozivam Vučićev režim da se urazumi dok nije kasno i da prestane da se bavi ovakvim stvarima jer kako se kriza bude produbljivala, postoji osnovana bojazan da će doći i do političkih ubistava koja bi pokrenula niz vrlo loših posledica po narod i državu. U tom smislu sva odgovornost je na vlasti pošto je što bi narod rekao kod njih i nož i pogača!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati