Politika

Direktno.rs

26. 11. 2020. 19:34 2

SMEJURIJA Informer preko Zelenovića napada Direktno

Jedno od glavnih glasila Aleksandra Vučića, Informer, poznat je po tome što nikada nije dosledan. Pokazano je to još jednom danas, kada su novinari ovog medija Nebojšu Zelenovića, o kome su prethodnih meseci pisali najgore stvari, iskoristili kao oružje da se obračunaju sa portalom Direktno.rs.

Naime, danas je naš portal objavio da Nebojša Zelenović, nekadašnji gradonačelnik Šapca, radi na tome da ponovo bude gradonačelnik, ali ne Šapca, već Beograda. Tu ideju su izneli članovima Skupštine Slobodne Srbije arhitekta Dragoljub Bakić i karikaturista Dušan Petričić.

Ovu informaciju je za Direktno.rs potvrdio sam Bakić, istakavši da bi Zelenović bio dobar izbor za gradonačelnika Šapca.

- Ja znam šta je sve uradio u Šapcu za dobrobit građana, da mu je prioritet bio interes građana, a ne njegov lični. Da je trošio novac ekonomično, svaki dinar koji je Šabac stvorio on je vratio građanima u nekoj dobrobiti da li kroz kanalizaciju, da li kroz grejanje. Tako da je on za tih svojih šest godina uspeo da napravi od Šapca sve ono što Beograd nema. Da reši kanalizaciju, otpadne vode, komunalno smeće - rekao je Bakić.

A onda se na društvenim mrežama oglasio Nebojša Zelenović, koji je rekao da su to "podmetačine i zlonameran spin". Naravno, tu objavu je iskoristio Informer kako bi se preko lidera Zajedno za Srbiju obračunao sa Direktno.rs.

E, sad, postavlja se pitanje šta je to tačno Zelenović demantovao i o kakvom spinu govori, kada je o njegovoj kandidaturi za gradonačelnika Beograda za Direktno pričao Bakić, te je o ovoj temi napisao članak, u kojem je rekao da pozdravlja udruživanje sa "Ne davimo Beograd", kao i ideju da Zelenović bude kandidat za gradonačelnika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati