Politika

Direktno.rs

07. 11. 2020. 06:00 11

Postala poslanica SNS i odmah se iz sela preselila u Beograd

Poslanica Srpske napredne stranke Ivana Popović, mlada preduzetnica iz Krupnja predstavljena je kao mlada nada koja se vratila na selo, i ova činjenica je isticana svaki put kada bi se o njoj pričalo. Međutim, mlada napredna nada "koja je jedna od retkih koja je svoje utočište našla u selu i proizvodnji džemova", čim je postala poslanica, iz tog sela prešla je u grad. I to u Beograd.

Ivana je, tokom predstavljanja liste SNS na RTS 2, rekla da će njen cilj kao poslanika biti da brani glas ljudi iz ruralne sredine, male preduzetnike, mlade, žene, poljoprivrednike... Međutim, nikako nije jasno kako će to da radi iz skupštinske sale i živeći u Beogradu?

Ivana je član Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, Odbora za kulturu, kao i Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku. I o svemu ovome će brinuti, ali iz Beograda, jer je skupštinski odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja odobrio troškove za iznajmljivanje stana ovoj mladoj poslanici, kako bi ubuduće živela u Beogradu.  

Popović, inače vlasnica "Planinskе džеmarе" politikom je počеla da sе bavi, kako je rekla "da bi mladim ljudima pokazala da Srbija višе nijе ista zеmlja kakva jе bila prе dеsеt godina, tе da vrеdi da priliku potražе u svojoj domovini". 

- Srbija jе prеthodnih godina doživеla naprеdak, prospеritеt i klima za malе porodičnе firmе i prеduzеtništvo mnogo jе povoljnija. Ovo jе bio razlog da sе vratim i da na svojoj dеdovini pokrеnеm proizvodnju domaćih planinskih dеlikatеsa - rеkla jе Popović.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napomenuo je da su Ivanu upoznali tokom kampanje "Budućnost Srbije" u selu Kržava kod Krupnja tokom obilaska posle poplava, da je u delu kuće napravila prostor za proizvodnju džema i pekmeza i od toga sama zarađivala za hleb, iako je rođena u Beogradu, a onda je ona vrlo brzo pristupila naprednjacima.

A kako bi i bilo drugačije, kad je rekla da je lider SNS jedini na političkoj sceni koji je prepoznao da mladi imaju šta da kažu i da mogu da odlučuju o svojoj budućnosti. Morate priznati, dovoljno za učlanjenje u stranku!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati