Politika

Direktno.rs

24. 10. 2020. 14:28 19

Šta mladi Pajkić i Milena Popović znaju o pravu?

Mladi Lav Pajkić i Milena Popović, pored toga što će sedeti u skupštinskoj klupi, biće i članovi skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo. Javnost se pita šta i koliko oni znaju o Ustavu i zakonima ove zemlje.

- Televizijski voditelj i sin spisateljice Isidore Bjelice i dramaturga Nebojše Pajkića Lav Grigorije Pajkić biće član skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo. Član ovog odbora biće i Milena Popović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića. Džizs Krajst - napisao je na radio i tv voditelj Igor Brakus na Tviteru.

- Nema mesta čuđenju što će Lav, Nebojšin, i Milena Popović biti u nekom skupštinskom odboru za ustavna pitanja. Ne może da bude Janko Veselinović. Bojkotovali smo, sad do 2021. ili '22. samo posmatramo.

- Verovali ili ne: Televizijski voditelj Lav Grigorije Pajkić biće član skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo. Član ovog odbora biće i Milena Popović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića. Dno.

- Lav Pajkić u odboru za ustavna pitanja, zajedno sa Milenom, udovom. Ako su oni tu, promeniće se ustav 100% i priznaćemo ne samo Kosovo, nego i Diznilend i Patagoniju i Spaljenu zemlju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati