Politika

Direktno.rs

08. 10. 2020. 20:07 22

Vučićev politički otac: Potegao sam pištolj na Đilasa (VIDEO)

Aktuelno je ovih dana crtanje mete na čelo predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, koje verovatno dolazi iz kuhinje bivšeg radikalskog, a sada naprednjačkog režima. Posle lepljenja plakata na zidove škole koju mu deca pohađaju, danas su osvanuli grafiti pozivanja na ubistvo i pogrdnih poruka na račun Đilasa i Dejana Bulatovića, a istovremeno se lider radikala Vojsilav Šešelj, politički otac Aleksandra Vučića, na televiziji sa nacionalnom frekvencijom prisetio kako je uperio pištolj u sadašnjeg predsednika SSP.

U razgovoru sa Milomirom Marićem na TV Hepi, Šešelj se dotakao građanske opozicije i Dragana Đilasa kao njenog lidera, izgovorivši da on navodno nikad "ne primenjuje nasilje osim kad nije izazvan".

- Ne primenjujem nasilje, samo kad se branim i sebi bližnje... - kazao je Šešelj.

Na podsećanje Marića da je svojevremeno potegao pištolj na studente, lider radikala je ponosno opisao kako je u tim mučnim scenama s početka devedesetih, među studentima bio Dragan Đilas.

- Koji studenti? Rulja Đilasova! Kad sam potegao pištolj pobegao Đilas glavom bez obzira. To je još '92. bilo - ispričao je Šešelj.

Šešeljeva Srbija nekad, Vučićeva Srbija danas...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati