Politika

Direktno.rs

14. 08. 2020. 17:35 13

KAO ŠTO JE DIREKTNO NAJAVIO Vučić sprema privremenu Vladu!

Pre nedelju dana "mali bljutavi tabloidni portal" Direktno.rs, kako nas naziva Kurir, objavio je da će Aleksandar Vučić formirati takozvanu privremenu Vladu, jer nas najkasnije krajem sledeće godine očekuju vanredni parlamentarni izbori. Naveli smo i da će svoja mesta u Vladi zadržati Ana Brnabić, Nebojša Stefanović, da postoji šansa da u nju uđu i Šapić i Dačić.

Na naš tekst i tvrdnje nije reagovao skoro niko od političara iz vlasti, umnih analitičara, velikih portala i medija. Danas je Aleksandar Vučić svojom izjavom potvrdio da je Direktno.rs još jednom bio u pravu. I još jednom prvi objavio neku značajnu informaciju.

- Formiraćemo neku vrstu koncentracione Vlade i imaćemo vanredne parlamentarne izbore 2022. godine - rekao je Vučić.

Nije rekao da parlament bez opozicije nije parlament i da kao takav ne može da postoji i da moraju biti održani novi izbori. Nije rekao da će ti parlamentarni biti spojeni sa beogradskim, kao što smo mi to napisali, ali će se to desiti.

Beogradski moraju biti održani najkasnije u februaru 2022, ali je realno da se pomere za pred kraj 2021. Naravno, zajedno sa parlamentarnim. U tom slučaju bi do predsedničkih ostalo šest meseci. Aleksandar Vučić nije glup da spaja predsedničke ni sa beogradskim, a kamoli parlamentarnim jer je to isuviše opasno. Čovek koji radi preko 500 istraživanja godišnje zna najviše o tom delu politike i sigurno neće pogrešiti.

Našim čitaocima možemo da obećamo da će se i ostale informacije, poput one da FBI ispituje umešanost u pranje novca najviših srpskih funkcionera, pokazati tačnima, baš kao i ova vest o prevremenim izborima i privremenoj Vladi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati