Politika

[ Izvor: Mediji ]

23. 06. 2020. 17:18 8

Vučić nakon sastanka: Putin je suviše mudar i veliki

Nakon sastanka sa predsednikom Rusije, predsednik Srbije Aleksandra Vučić obratio se građanima i rekao da su razgovarali o svim temama, naglasivši da Rusija poštuje stavove Srbije što se kosovskog pitanja tiče.

Predsednik Srbije rekao je da je sa Putinom razgovarao o svim idejama i načinima za rešavanje kososvkog problema, kao i da mu je on rekao da Rusija poštuje Srbiju.

- Suviše je Putin mudar i veliki i ume da na pametan način ukaže na određene stavove - rekao je  Vučić.


Istakao je i da će predsednik Rusije posetiti Srbiju.

Kaže da su razgovarali i o našim ekonomskim odnosima i da su dve zemlje u prva tri meseca uprkos koroni imale uvećanje trgovinsike razmene od sedam odsto.

- To je gotovo neverovatno, razgovarali smo i šta još možemo od ekonomske saradnje da uradimo i uvećamo našu trgovinsku razmenu. Veoma mi je bilo važno da čujem stavove i analize predsednika Putina. Imali smo srdačan i dobar sastanak. Razgovarali smo o svim ključnim pitanjima, o situaciji na Kosovu i Metohiji, regionu, odnosima u svetu - rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Moskvu je stigao jutros. Vučić je na Instagram nalogu objavio fotografiju iz aviona uz komentar da se priprema pred važan sastanak u Moskvi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati