Politika

[ Izvor: Beta ]

10. 12. 2019. 09:42 1

Trifunović: Ubica sa rampe u Doljevcu na slobodi i javnoj funkciji

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je danas da ne zna koliko je prihvatljivo da se u Srbiji obeležava Međunarodni dan ljudskih prava, kada se za ta prava nismo izborili.

- Imamo sugrađanina, koji se zove Aleksandar Obradović, koji je heroj jer je ukazao na kriminal, a koji sedi u kućnom pritvoru da bi vladikalska spin mašina mogla neometano da laže i izbegava pravdu - naveo je Trifunović u saopštenju za javnost.

 

Kako je rekao, paralelno sa tim SBB-u (srpske kablovske mreže) "brane da emituje program" čime ogromnom broju ljudi brane da ostvare svoje pravo da "ne žive u lažima i mraku, već da se informišu kako hoće".

Trifunović je dodao i da je ubica Stanike Gligorijević "na slobodi i javnoj funkciji". Kako je naveo, "cena glasa na izborima uskoro će biti kao žvaka".

- Tako da umesto čestitke za praznik, priželjkujem da uskoro dodje taj dan kad će svaki građanin Srbije moći da kaže da je slobodan, da zna šta ta sloboda podrazumeva i da tu slobodu niko ne može da nam otme - rekao je Trifunović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati