Zdravlje

Direktno.rs

30. 03. 2023. 15:11 8

Srpska doktorka snimila svoju operaciju dojke

Doktorka Katarina Bajec, poznata domaćoj javnosti i kao voditeljka i autorka emisije "Zdravo misli", rešila je da javnosti da uvid u svoju ličnu borbu za očuvanje zdravlje, ali i da na taj način motiviše žene na redovne preglede i testiranja.

Ona je u poslednjoj emitovanoj epizodi svoje emisije povela publiku na jedno zdravstveno "putovanje" koje još uvek nismo imali prilike da vidimo na malim ekranima - ona je pokazala delove sopstvene operacije kojoj se podvrgla zbog tumora na dojci.

Naime, dr Bajec je imala dijagnostikovan fibroadenom dojke, a reč je o benignom tumoru dojke koji se najčešće javlja kod žena od 30. do 40. godine.

Doktorka se u emisiji detaljno osvrnula na detalje ovog zdravstvenog problema, ali i lečenje istog, kao i na mogućnosti rekonstruktivne hirurgije posle operacije fibroadenoma.

- Ove nedelje pričamo o fibroadenomima, a ja, vaš lekar postajem pacijent i delim sa vama svoj zdravstveni problem koji sam posle više od 20 godina najzad uspešno rešila - najavila je dr Bajec emisiju na svom Instagram nalogu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati