Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

04. 04. 2022. 14:29 0

Mel Gibson prekinuo intervju na pitanju o šamaru

Mel Gibson iznenada je prekinuo intervju sa voditeljem Džesijem Votersom u petak na televiziji "Fox News" posle pitanja o sukoba između Vila Smita i Krisa Roka na dodeli Oskara.

"Vi ovo možda bolje razumete nego ostali, s obzirom na to kakva je Vaša karijera. Šta bi se desilo da ste Vi ustali i udarili Roka, da li bi situacija bila ista", rekao je Voters.

Gibson se kiselo nasmejao i dao očigledan znak da ne želi da odgovori na pitanje. Odmah potom se u prenosu oglasio njegov PR i poručio da je "vreme za intervju isteklo".

Intervju je emitovan pola sata nakon što se Vil Smit povukao iz odobora Akademije, rekaviši da će prihvatiti sankcije u budućnosti zbog njegovog ponašanja na dodeli Oskara.

Mel Gibson je poznat po problematičnom ponašanju ispred i iza kamere.

Na dodeli Zlatnog Globusa 2016. godine, na sceni je prokomentarisao izjavu tadašnjeg voditelja programa, Rikija Grejvisa, koji je podsetio na Melovo hapšenje 2006. godine i njegove antisemtiske komentare.

On je svojevremeno uhapšen zbog napada na policajku, koja je pritom Jevrejka.

Devojka Mela Gibsona, Oksana Grigorieva, 2010. godine snimila je telefonski razgovor u kojem je glumac imao rasistički i homofobni ispad.

Posle brojnih incidenata karijera Mela Gibsona je pala u drugi plan.

Šta se dogodilo na dodeli Oskara?

Incident se dogodio kada je Kris Rok predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, našalivši se usput na račun obrijane glave Džejde Pinket Smit tako što ju je uporedio je s izgledom Demi Mur u filmu "G.I. Jane".

Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smit, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu "G.I. Jane 2", što je navelo Smita da se popne na binu i udari Roka.

Smit se vratio na svoje mesto i rekao - "Drži ime moje žene dalje od svojih usta."

Smit je nakon incidenta osvojio nagradu za najboljeg glumca za film "Kralj Ričard".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati