Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

07. 11. 2021. 18:24 6

Dečko Marije Karan dobio zabranu prilaska glumici

Glumicu Mariju Karan pre dve večeri u Beogradu je udario njen dečko Vladan Balaban nakon izlaska u kome su zajedno bili gde su i započeli burnu raspravu koja je kulminirala nasiljem. Balaban je Mariji, nakon svađe, lupio šamar, nakon čega mu je ona navodno razbila zadnji prozor na autu, a onda su komšije prijavile incident.

Kako pišu beogradski mediji, posle incidenta na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dečku glumice Marije Karan izrečena je hitna mera zabrane komuniciranja i približavanja glumici.

Muškarac nije uhapšen, niti je protiv njega podneta krivična prijava, a po nalogu tužilaštva, policija Starog grada sada prikuplja dodatne informacije u vezi ovog događaja, nakon čega će tužilaštvo proceniti da li u njegovim radnjama ima elemenata krivičnog dela ili prekršaja. Provere će se obaviti i preko centra za socijalni rad, a i pribaviće se i izveštaji o zadobijenim povredama, zatim video zapisi i sve ostalo sto je neophodno radi donošenja odluke, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Da podsetimo, do sukoba je između Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana došlo nakon što su izašli iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je Balaban ošamario. Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom "poršeu".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Prvi put je najteže

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati