Film i TV

Direktno.rs

17. 04. 2021. 10:26 1

Stigao ruski horor film sa Milenom u ulozi akcione heroine

Dok u pravom životu važi za heroinu i ženu koja je svojoj intimnom ispovesti o silovanju pokrenula lavinu i ohrabrila mnoge druge žene da u javnost izađu kao žrtve seksualnog nasilja i raskrinkaju zlostavljače, u novom ruskom naučnofantastičnom horor filmu "Superdeep", Milena Radulović spašava svet od nove bolesti i oživljava duh nekadašnje Jugoslavije.

Milena Radulović, tumači heroinu iz Jugoslavije koja tokom sedamdesetih / osamdesetih godina prošlog veka, zajedno sa timom ruskih naučnika, ide u tajnu laboratoriju koja se nalazi desetine kilometara pod zemljom kako bi uzela uzorak novog virusa i pokušala da spase čovečanstvo.

Zaplet je sve ono što očekujete. U dubinama iskopine se čuju glasovi i ljudi nestaju, ekipa sastavljena od vojske i lekara silazi da vidi šta se dešava, a tame zatiču apsolutno ludilo. Stvari su već odavno otišle dođavola. Šta nas očekuje ispod zemlje, da li je virus, vanzemaljci, neidentifikovano biće ili sve zajedno? Odgovor na to niko ne zna.Zanimljivo je da u trenutku globalne pandemije gledamo film o širenju bakterije poput virusa od čoveka do čoveka. Iako ovaj ruski lokalitet vapi da se o njemu snimi dobra horor priča, izgleda da će to morati da sačeka još neko vreme, jer "Superdeep" definitivno nije to.

Milena skače, bori se, trči, gazi napred i istrajava, a u jednom trenutku se čak i poliva ledenom vodom, pošto je led jedna od stvari koja pobeđuje virus.Milena Radulović nam je pokazala neku drugu stranu sebe, koju verovatno ne bi imala prilike da ispolji u domaćim filmovima. Ona je prava akciona heroina. Kako piše "Noizz", ako zbog nečega treba kupiti kartu i otići u bioskop onda je to zbog naše divne glumice koja je doktorirala lik Lare Kroft. 

Pred početak premijere, koja je održana juče u Kombank dvorani, Milenu je publika pozdravila sa dugim i snažnim aplauzom, koji je oduševio glumicu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati