Zabava

[ Izvor: Story ]

20. 04. 2024. 22:51 7

Kristina Radenković o teškim trenucima, ali i pomoći Kosjerine

Kristina Radenković godinama je jedno od zaštitnih lica RTS-a i voditeljka kviza "Slagalica", na šta je naročito ponosna.

Naime, ona je jednom prilikom rekla da je taj kviz podseća na pokojnog oca koji je obožavao da ga gleda.

- Uvek se setim tate koji je gledao iz dana u dan. Nažalost, izgubila sam ga 2008. godine, tako da nije stigao da me vidi kako je vodim. To me najviše boli. Žao mi je što nisam bila u prilici da mu kažem: "Tata, nemoj se nervirati kad takmičar nešto ne zna, tamo u studiju je sve drugačije, osećaj da te snimaju donosi ogroman pritisak" - rekla je svojevremeno Kristina.

Ona je tada otkrila i kako se nosi sa stresom na poslu, te da je njen život daleko od idealnog, ma koliko se nekome činilo suprotno.

- Verujte, ničiji život nije potpuno "skockan". Možda delujem mirno i stabilno, ali svi imamo oscilacije na dnevnom nivou. Nemoguće je raditi ovaj posao, a ne osećati određeni stres. Moje najbliže kolege kažu da ne umem da živim bez stresa i da, čim nastane mirno vreme na poslu, počnem da se dosađujem. Oni, čak, tvrde da sam zavisna od adrenalina i stresa, ali ja bih pre rekla da sam zavisna od rešavanja problema - iskrena je voditeljka.

Ona je prošle godine na zimovanju polomila ruke, ali je to nije sprečilo da samo nekoliko dana kasnije vodi Pesmu za Evroviziju.

- Imala sam ozbiljne povrede ruku, ali to nisam shvatila tragično. Rekoh da stres vrlo dobro podnosim, a imam i visok prag tolerancije na bol. Svima je bilo strašno, a ja sam Pesmu za Evroviziju radila sa šipkom u ruci. Prvih pet dana posle operacije sam ležala i sve vreme se sebi čudila kako izdržavam toliko mirovanje. Dragana Kosjerina mi je tada mnogo pomogla. Dolazila je kod mene da mi ne bi dala da radim, što bi moglo da dovede do pomeranja te šipke u ruci - zaključila je ona za "Story".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati