Zabava

[ Izvor: Mediji ]

08. 04. 2024. 10:26 0

Paulina Manov: Karijeru sam zaustavila na desetak godina

Glumica Paulina Manov glumi u brojnim aktuelnim domaćim ostvarenjima, a sada je rekla da joj je mišljenje porodice najvažnije kada je posao u pitanju.

- Nekada sam imala profesore, sada ih više nema, te nemam autoritet čije mišljenje slušam. Porodica je prva kao iskren kritičar. Mnogo puta se dešavalo da im se nešto ne dopada, ali šta ću ja, uradila sam najbolje što sam mogla, ono što se od mene tražilo. Kako će izgledati serija ili predstava, ne zavisi od glumca, ima tu faktora koji utiču na to - rekla je glumica.

Ona je prokomentarisala i to da li su njena deca svesna toga da im je majka javna ličnost.

- Ne mogu da razlučim šta misle. Videli su plakate za ‘Ruskog konzula’, to im je bilo malo čudno, ali se navikavaju polako. Nije to baš jednostavno ni razumeti kako je mama i ‘vamo i tamo. Zanima me kako će Mina reagovati na predstavu, odlučila sam da ipak gleda, a Rastko je mali, njemu su se najviše dopala braća Kret - ispričala je ona i dodala:

- Moja karijera se u jednom trenutku zaustavila, posvetila sam se porodici i to je trajalo desetak godina, malo više. Film ‘Toma’ me je vratio u fokus, bila sam ispod radara. Ta uloga mi je donela to da me se sete ljudi, jer su me zaboravili. Sada sam ponovo dobila prilike da radim nove uloge. Jako sam srećna zbog toga, imam osećaj da se sve namesti kako treba. Sa decom sam bila onoliko koliko je bilo potrebno, da su malo porasli i mogu ponovo da se bavim poslom koji najviše volim da radim, a da to ne utiče toliko njih.

Paulina ima disleksiju, ali kaže da joj to nije predstavljalo problem u karijeri.

- Čitanje nije za mene svakako, a gluma nema veze sa čitanjem, to je druga disciplina. Nebitno je koliko ćete brzo pročitati neki tekst, važno je da ga emotivno razumete. Za mene bi najveći stres bio da čitam tekst, da sam spiker. Jeste teže, dok razlučite šta je to, to je prvi korak koji je teži nego kod drugih. Kada imate takvih poteškoća, možete postići vrhunske rezultate, samo je potreban rad - zaključila je Paulina Manov za "Blic".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati